Apple komt met schitterende nieuwe groene kleuren voor de iPhone 13-modellen. (2024)

opent in nieuw venster

PERSBERICHT 08 maart 2022

De nieuwste stijlvolle modellen zijn iPhone13Pro in het alpengroen en iPhone13 in het groen, met een razendsnelle A15Bionic-chip, geavanceerde camerasystemen, geweldige batterijduur, indrukwekkende valbestendigheid en5G

Een verfijnd alpengroen en verbluffend groen voegen zich bij de iPhone 13-reeks.

CUPERTINO, CALIFORNIËApple heeft vandaag twee mooie nieuwe kleuren voor iPhone13Pro en iPhone13 bekendgemaakt, respectievelijk alpengroen en groen. Het slanke design van de iPhone13-modellen kan nog beter tegen een stootje dankzij Ceramic Shield aan de voorkant. Verder zijn ze voorzien van de baanbrekende A15Bionic-chip, geavanceerde 5G, innovatieve camerasystemen voor de mooiste foto’s en video’s en een ongekend lange batterijduur. iPhone 13 en iPhone 13 mini bieden ook een helder Super Retina XDR-display, terwijl iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max een levendig Super Retina XDR-display met ProMotion met een adaptieve verversingssnelheid van 10 Hz tot 120 Hz hebben. De nieuwe iPhone13Pro in het alpengroen en iPhone13 in het groen kunnen vanaf aanstaande vrijdag 11maart alvast worden besteld en zijn vanaf vrijdag 18maart leverbaar.

“Mensen vinden het design van iPhone13Pro en iPhone13 geweldig. We doen ze dan ook vast een plezier met de prachtige nieuwe uitvoeringen in het alpengroen en groen, als aanvulling op het bestaande kleurenpalet van iPhone13”, aldus Bob Borchers, Vice President Worldwide Product Marketing bij Apple. “Nu hebben klanten qua kleur nog meer keuze als ze een nieuwe iPhone uitzoeken. En natuurlijk profiteren ze sowieso van alle voordelen van de iPhone13-modellen, waaronder ongeëvenaarde prestaties dankzij de A15Bionic-chip, onze beste camerasystemen, enorme verbeteringen in batterijduur bij dagelijks gebruik, snelle 5G, ongelooflijke valbestendigheid en nog veel meer.”

Stijlvol design dat tegen een stootje kan

iPhone13Pro en iPhone13 hebben een slank design dat tegen een stootje kan. De nieuwe alpine groene iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max, gemaakt met behulp van meerdere lagen metaalkeramiek op nanometerschaal die over het oppervlak zijn aangebracht, wordt perfect aangevuld door de roestvrijstalen band van chirurgische kwaliteit en het getextureerde, matte glas aan de achterkant. Beide modellen hebben het meest geavanceerde iPhone-display ooit: Super Retina XDR met ProMotion. Ze zijn verkrijgbaar in 6,1inch en 6,7inch. De iPhone13 en iPhone13mini in het groen hebben een elegante aluminium behuizing en een uiterst precies gefreesde glazen achterkant die in dezelfde kleur zijn uitgevoerd, en een sprankelend Super Retina XDR-display. Ze zijn verkrijgbaar in 6,1inch en 5,4inch.1 De hele reeks wordt ook beschermd door de voorkant van het Ceramic Shield - exclusief voor iPhone en sterker dan welk glas voor smartphones dan ook - en behoudt een toonaangevende IP68-classificatie voor water- en stofbestendigheid.2

De nieuwe groene iPhone 13 en iPhone 13 mini worden beschermd door de Ceramic Shield-voorklep, sterker dan welk smartphoneglas dan ook.

A15Bionic: de ultieme smartphonechip

iPhone 13 Pro en iPhone 13 worden aangedreven door de A15 Bionic-chip, die ongelooflijke ervaringen zoals de Cinematic-modus mogelijk maakt, fantastische graphics biedt en nauw is geïntegreerd met iOS 15. De A15Bionic handelt zelfs de zwaarste taken efficiënt af en kan nog snellere machine learning-berekeningen aan. Bovendien maakt de speciaal ontworpen beeldsignaalprocessor (ISP) In combinatie met de krachtige camerahardware features als Slimme HDR4 en Fotografische stijlen mogelijk. Dankzij de A15Bionic-chip, energiezuinigere onderdelen en geoptimaliseerde energievoorzieningen die mogelijk worden gemaakt door de nauwe integratie van hardware en software, gaat de batterij van iPhone13Pro en iPhone13 nog langer mee. iPhone13ProMax heeft zelfs de beste batterijduur in een iPhone ooit.3

iPhone 13 Pro en iPhone 13 worden aangedreven door A15 Bionic, die ongelooflijke ervaringen mogelijk maakt, zoals high-performance gaming, fantastische graphics biedt en nauw is geïntegreerd met iOS 15.

De meest geavanceerde iPhone-camerasystemen

De allerbeste camerahardware is zo ontworpen dat deze naadloos samenwerkt met iOS15. In combinatie met de nieuwe ISP in de A15Bionic-chip bieden iPhone13Pro en iPhone13 de meest geavanceerde professionele en dualcamera-systemen in een iPhone ooit. De iPhone13Pro en iPhone13 ProMax waren als eerste voorzien van groothoek-, ultragroothoek- en telelenscamera’s waarmee je de mooiste foto’s en video’s kunt maken. Ze hebben ook indrukwekkende nieuwe professionele camerafeatures, waaronder macrofotografie en -video. Het dual camera-systeem van iPhone13 en iPhone13mini betekent een enorme sprong voorwaarts wat betreft cameradesign, met een groothoekcamera met de grootste sensor in een dual camera-systeem op de iPhone ooit, een speciaal ontworpen ultragroothoekcamera en optische beeldstabilisatie met sensorverschuiving. Dankzij de snellere NeuralEngine in de A15Bionic-chip bieden iPhone13Pro en iPhone13 geavanceerde fotografiefeatures zoals Slimme HDR4, Deep Fusion, Nachtmodus op alle camera’s van alle modellen, Portretmodus met Portretbelichting en Fotografische stijlen. Bovendien zijn iPhone 13Pro en iPhone13ProMax voorzien van Apple ProRAW.

Met iPhone13Pro en iPhone13 maak je video’s van betere kwaliteit dan op welke andere smartphone ooit dankzij de Filmmodus, waarmee je video’s een schitterend bokeh-effect geeft. De focus kun je zowel tijdens het filmen als daarna aanpassen.4 iPhone is ook de eerste smartphone ter wereld die een volledige Dolby Vision HDR-workflow biedt — vastleggen, bewerken en delen — en met iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max kunnen gebruikers ook profiteren van ProRes .

Geleverd met iOS15

iPhone13Pro in het alpengroen en iPhone13 in het groen zijn standaard voorzien van iOS15.4, met FaceID met een mondkapje op, een nieuwe Siri-stem, ‘Visueel opzoeken’ in meer talen, nieuwe emoji en meer.

Deze nieuwste softwarefeatures bouwen voort op iOS15, dat nieuwe mogelijkheden biedt om contact te houden en indrukwekkende updates heeft waarmee je geconcentreerder kunt werken en nieuwe dingen kunt ontdekken. Ook zijn er slimme features om nog meer met je iPhone te doen. Dankzij ruimtelijke audio en de Portretmodus voelen FaceTime-gesprekken natuurlijker aan, SharePlay biedt een nieuwe manier om tijdens een FaceTime-gesprek ervaringen met vrienden en familie te delen, Focus voorkomt dat je afgeleid raakt, de meldingen hebben een ander jasje gekregen en Livetekst maakt gebruik van on-device machine learning om tekst op foto’s te herkennen en stelt vervolgens acties voor. Je ontdekt de wereld op een prachtige manier in Apple Kaarten, waarin je in 3D door de stad kunt rijden. En dankzij de AR-weergave weet je ook te voet precies welke kant je op moet. De Weer-app heeft nu schermvullende kaarten en een verbeterde grafische weergave, in Wallet kun je je huissleutels, rijbewijs en identiteitsbewijs kwijt, en dankzij nieuwe privacyregelaars in Siri, Mail en andere features blijven je gegevens gewoon van jou.5

iPhone en het milieu

De iPhone13-modellen zijn zo ontworpen dat ze een minimale impact op het milieu hebben. Zo gebruiken we in magneten (zoals die voor MagSafe) alleen gerecyclede zeldzame aardmetalen, bestaan de beplating van het moederbord en de bedrading van de camera’s aan de voor- en achterkant voor 100procent uit gerecycled goud en wordt bij het solderen van het moederbord 100procent gerecycled tin gebruikt, net als voor het eerst ook bij het solderen van de batterijmanagementunit. Daarnaast hebben iPhone13 en iPhone13mini antennelijnen van gerecyclede plastic waterflessen die via een chemisch proces veranderd zijn in een steviger materiaal: een primeur in de sector. Dankzij de vernieuwde verpakking van de iPhone13-modellen is het plastic omhulsel niet meer nodig, waarmee we 600ton aan plastic besparen en we dichter bij ons doel komen om in 2025 helemaal geen plastic meer in onze verpakkingen te gebruiken. iPhone13Pro en iPhone13 voldoen beide aan de hoge eisen van Apple op het gebied van energiezuinigheid en worden nog altijd zo geproduceerd dat het gebruik van schadelijke stoffen wordt vermeden.

De bedrijfsvoering van Apple zelf is al CO₂‑neutraal. Het plan is nu om de uitstoot in 2030 over de gehele linie op nul te laten uitkomen, dus vanaf de productie door onze toeleveranciers tot aan het moment dat onze producten aan het einde van hun levenscyclus komen. Dat betekent dat elk verkocht Apple product tegen die tijd 100procent CO₂-neutraal is, inclusief de productie van de losse onderdelen, de assemblage, het vervoer, het gebruik, het opladen, de recycling en de terugwinning van herbruikbare grondstoffen.

Prijzen en verkrijgbaarheid

  • iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max zijn momenteel verkrijgbaar in sierrablauw, grafiet, goud en zilver. beschikbaar in het nieuwe alpine groen in 128 GB, 256 GB, 512 GB en 1 TB opslagopties, beginnend bij respectievelijk €1159 en €1259. iPhone 13 en iPhone 13 mini zijn momenteel verkrijgbaar in (PRODUCT)RED,6 starlight, middernacht, blauw , en roze, en zal beschikbaar zijn in het nieuwe groen met opslagopties van 128 GB, 256 GB en 512 GB, vanaf respectievelijk €809 en €909.
  • In Australië, Canada, China, Duitsland, Frankrijk, India, Japan, het VK, de VS en ruim 30andere landen en regio’s kun je iPhone13Pro en iPhone13 ProMax in het alpengroen en iPhone13 en iPhone13mini in het groen vanaf vrijdag 11maart 5:00uur PST (14:00uur Nederlandse tijd) alvast bestellen. Vanaf vrijdag 18maart zijn ze leverbaar.
  • iPhone13Pro, iPhone13ProMax, iPhone13 en iPhone13mini zijn ook verkrijgbaar bij erkende Appleresellers en bepaalde providers.
  • iOS15.4 is vanaf volgende week beschikbaar als gratis software-update.
  • Klanten kunnen besparen door een ouder model rechtstreeks in te ruilen via apple.com/nl/store of in de AppleStore in combinatie met een abonnement van bepaalde providers. Onderworpen aan bepaalde voorwaarden. Voor de voorwaarden en meer details zieapple.com/shop/buy-iphone/carrier-offers.
  • Bij Apple bieden we onze klanten online en in de Stores verschillende services, van persoonlijke assistentie en adviezen van Apple Specialists tot handige ophaal- en bezorgopties: Apple producten koop je het best in de AppleStores of via apple.com/nl/store.
  • Tekst van dit artikel

    08 maart 2022

    PERSBERICHT

    Apple komt met schitterende nieuwe groene kleuren voor de iPhone13-modellen

    De nieuwste stijlvolle modellen zijn iPhone13Pro in het alpengroen en iPhone13 in het groen, met een razendsnelle A15Bionic-chip, geavanceerde camerasystemen, geweldige batterijduur, indrukwekkende valbestendigheid en5G

    CUPERTINO, CALIFORNIËApple heeft vandaag twee mooie nieuwe kleuren voor iPhone13Pro en iPhone13 bekendgemaakt, respectievelijk alpengroen en groen. Het slanke design van de iPhone13-modellen kan nog beter tegen een stootje dankzij Ceramic Shield aan de voorkant. Verder zijn ze voorzien van de baanbrekende A15Bionic-chip, geavanceerde 5G, innovatieve camerasystemen voor de mooiste foto’s en video’s en een ongekend lange batterijduur. iPhone 13 en iPhone 13 mini bieden ook een helder Super Retina XDR-display, terwijl iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max een levendig Super Retina XDR-display met ProMotion met een adaptieve verversingssnelheid van 10 Hz tot 120 Hz hebben. De nieuwe iPhone13Pro in het alpengroen en iPhone13 in het groen kunnen vanaf aanstaande vrijdag 11maart alvast worden besteld en zijn vanaf vrijdag 18maart leverbaar.

    “Mensen vinden het design van iPhone13Pro en iPhone13 geweldig. We doen ze dan ook vast een plezier met de prachtige nieuwe uitvoeringen in het alpengroen en groen, als aanvulling op het bestaande kleurenpalet van iPhone13”, aldus Bob Borchers, Vice President Worldwide Product Marketing bij Apple. “Nu hebben klanten qua kleur nog meer keuze als ze een nieuwe iPhone uitzoeken. En natuurlijk profiteren ze sowieso van alle voordelen van de iPhone13-modellen, waaronder ongeëvenaarde prestaties dankzij de A15Bionic-chip, onze beste camerasystemen, enorme verbeteringen in batterijduur bij dagelijks gebruik, snelle 5G, ongelooflijke valbestendigheid en nog veel meer.”

    Stijlvol design dat tegen een stootje kan

    iPhone13Pro en iPhone13 hebben een slank design dat tegen een stootje kan. De nieuwe alpine groene iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max, gemaakt met behulp van meerdere lagen metaalkeramiek op nanometerschaal die over het oppervlak zijn aangebracht, wordt perfect aangevuld door de roestvrijstalen band van chirurgische kwaliteit en het getextureerde, matte glas aan de achterkant. Beide modellen hebben het meest geavanceerde iPhone-display ooit: Super Retina XDR met ProMotion. Ze zijn verkrijgbaar in 6,1inch en 6,7inch. De iPhone13 en iPhone13mini in het groen hebben een elegante aluminium behuizing en een uiterst precies gefreesde glazen achterkant die in dezelfde kleur zijn uitgevoerd, en een sprankelend Super Retina XDR-display. Ze zijn verkrijgbaar in 6,1inch en 5,4inch.1 De hele reeks wordt ook beschermd door de voorkant van het Ceramic Shield - exclusief voor iPhone en sterker dan welk glas voor smartphones dan ook - en behoudt een toonaangevende IP68-classificatie voor water- en stofbestendigheid.2

    A15Bionic: de ultieme smartphonechip

    iPhone 13 Pro en iPhone 13 worden aangedreven door de A15 Bionic-chip, die ongelooflijke ervaringen zoals de Cinematic-modus mogelijk maakt, fantastische graphics biedt en nauw is geïntegreerd met iOS 15. De A15Bionic handelt zelfs de zwaarste taken efficiënt af en kan nog snellere machine learning-berekeningen aan. Bovendien maakt de speciaal ontworpen beeldsignaalprocessor (ISP) In combinatie met de krachtige camerahardware features als Slimme HDR4 en Fotografische stijlen mogelijk. Dankzij de A15Bionic-chip, energiezuinigere onderdelen en geoptimaliseerde energievoorzieningen die mogelijk worden gemaakt door de nauwe integratie van hardware en software, gaat de batterij van iPhone13Pro en iPhone13 nog langer mee. iPhone13ProMax heeft zelfs de beste batterijduur in een iPhone ooit.3

    De meest geavanceerde iPhone-camerasystemen

    De allerbeste camerahardware is zo ontworpen dat deze naadloos samenwerkt met iOS15. In combinatie met de nieuwe ISP in de A15Bionic-chip bieden iPhone13Pro en iPhone13 de meest geavanceerde professionele en dualcamera-systemen in een iPhone ooit. De iPhone13Pro en iPhone13 ProMax waren als eerste voorzien van groothoek-, ultragroothoek- en telelenscamera’s waarmee je de mooiste foto’s en video’s kunt maken. Ze hebben ook indrukwekkende nieuwe professionele camerafeatures, waaronder macrofotografie en -video. Het dual camera-systeem van iPhone13 en iPhone13mini betekent een enorme sprong voorwaarts wat betreft cameradesign, met een groothoekcamera met de grootste sensor in een dual camera-systeem op de iPhone ooit, een speciaal ontworpen ultragroothoekcamera en optische beeldstabilisatie met sensorverschuiving. Dankzij de snellere NeuralEngine in de A15Bionic-chip bieden iPhone13Pro en iPhone13 geavanceerde fotografiefeatures zoals Slimme HDR4, Deep Fusion, Nachtmodus op alle camera’s van alle modellen, Portretmodus met Portretbelichting en Fotografische stijlen. Bovendien zijn iPhone 13Pro en iPhone13ProMax voorzien van Apple ProRAW.

    Met iPhone13Pro en iPhone13 maak je video’s van betere kwaliteit dan op welke andere smartphone ooit dankzij de Filmmodus, waarmee je video’s een schitterend bokeh-effect geeft. De focus kun je zowel tijdens het filmen als daarna aanpassen.4 iPhone is ook de eerste smartphone ter wereld die een volledige Dolby Vision HDR-workflow biedt — vastleggen, bewerken en delen — en met iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max kunnen gebruikers ook profiteren van ProRes .

    Geleverd met iOS15

    iPhone13Pro in het alpengroen en iPhone13 in het groen zijn standaard voorzien van iOS15.4, met FaceID met een mondkapje op, een nieuwe Siri-stem, ‘Visueel opzoeken’ in meer talen, nieuwe emoji en meer.

    Deze nieuwste softwarefeatures bouwen voort op iOS15, dat nieuwe mogelijkheden biedt om contact te houden en indrukwekkende updates heeft waarmee je geconcentreerder kunt werken en nieuwe dingen kunt ontdekken. Ook zijn er slimme features om nog meer met je iPhone te doen. Dankzij ruimtelijke audio en de Portretmodus voelen FaceTime-gesprekken natuurlijker aan, SharePlay biedt een nieuwe manier om tijdens een FaceTime-gesprek ervaringen met vrienden en familie te delen, Focus voorkomt dat je afgeleid raakt, de meldingen hebben een ander jasje gekregen en Livetekst maakt gebruik van on-device machine learning om tekst op foto’s te herkennen en stelt vervolgens acties voor. Je ontdekt de wereld op een prachtige manier in Apple Kaarten, waarin je in 3D door de stad kunt rijden. En dankzij de AR-weergave weet je ook te voet precies welke kant je op moet. De Weer-app heeft nu schermvullende kaarten en een verbeterde grafische weergave, in Wallet kun je je huissleutels, rijbewijs en identiteitsbewijs kwijt, en dankzij nieuwe privacyregelaars in Siri, Mail en andere features blijven je gegevens gewoon van jou.5

    iPhone en het milieu

    De iPhone13-modellen zijn zo ontworpen dat ze een minimale impact op het milieu hebben. Zo gebruiken we in magneten (zoals die voor MagSafe) alleen gerecyclede zeldzame aardmetalen, bestaan de beplating van het moederbord en de bedrading van de camera’s aan de voor- en achterkant voor 100procent uit gerecycled goud en wordt bij het solderen van het moederbord 100procent gerecycled tin gebruikt, net als voor het eerst ook bij het solderen van de batterijmanagementunit. Daarnaast hebben iPhone13 en iPhone13mini antennelijnen van gerecyclede plastic waterflessen die via een chemisch proces veranderd zijn in een steviger materiaal: een primeur in de sector. Dankzij de vernieuwde verpakking van de iPhone13-modellen is het plastic omhulsel niet meer nodig, waarmee we 600ton aan plastic besparen en we dichter bij ons doel komen om in 2025 helemaal geen plastic meer in onze verpakkingen te gebruiken. iPhone13Pro en iPhone13 voldoen beide aan de hoge eisen van Apple op het gebied van energiezuinigheid en worden nog altijd zo geproduceerd dat het gebruik van schadelijke stoffen wordt vermeden.

    De bedrijfsvoering van Apple zelf is al CO₂‑neutraal. Het plan is nu om de uitstoot in 2030 over de gehele linie op nul te laten uitkomen, dus vanaf de productie door onze toeleveranciers tot aan het moment dat onze producten aan het einde van hun levenscyclus komen. Dat betekent dat elk verkocht Apple product tegen die tijd 100procent CO₂-neutraal is, inclusief de productie van de losse onderdelen, de assemblage, het vervoer, het gebruik, het opladen, de recycling en de terugwinning van herbruikbare grondstoffen.

    Prijzen en verkrijgbaarheid

    • iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max zijn momenteel verkrijgbaar in sierrablauw, grafiet, goud en zilver. beschikbaar in het nieuwe alpine groen in 128 GB, 256 GB, 512 GB en 1 TB opslagopties, beginnend bij respectievelijk €1159 en €1259. iPhone 13 en iPhone 13 mini zijn momenteel verkrijgbaar in (PRODUCT)RED,6 starlight, middernacht, blauw , en roze, en zal beschikbaar zijn in het nieuwe groen met opslagopties van 128 GB, 256 GB en 512 GB, vanaf respectievelijk €809 en €909.
    • In Australië, Canada, China, Duitsland, Frankrijk, India, Japan, het VK, de VS en ruim 30andere landen en regio’s kun je iPhone13Pro en iPhone13 ProMax in het alpengroen en iPhone13 en iPhone13mini in het groen vanaf vrijdag 11maart 5:00uur PST (14:00uur Nederlandse tijd) alvast bestellen. Vanaf vrijdag 18maart zijn ze leverbaar.
    • iPhone13Pro, iPhone13ProMax, iPhone13 en iPhone13mini zijn ook verkrijgbaar bij erkende Appleresellers en bepaalde providers.
    • iOS15.4 is vanaf volgende week beschikbaar als gratis software-update.
    • Klanten kunnen besparen door een ouder model rechtstreeks in te ruilen via apple.com/nl/store of in de AppleStore in combinatie met een abonnement van bepaalde providers. Onderworpen aan bepaalde voorwaarden. Voor de voorwaarden en meer details zieapple.com/shop/buy-iphone/carrier-offers.
    • Bij Apple bieden we onze klanten online en in de Stores verschillende services, van persoonlijke assistentie en adviezen van Apple Specialists tot handige ophaal- en bezorgopties: Apple producten koop je het best in de AppleStores of via apple.com/nl/store.

    Over Apple

    Met de introductie van de Macintosh in 1984 ontketende Apple een ware revolutie op het gebied van persoonlijke technologie. Tegenwoordig loopt Apple wereldwijd voorop met zijn innovatieve iPhone, iPad, Mac, Apple Watch en Apple TV. De vijf softwareplatforms van Apple, iOS, iPadOS, macOS, watchOS en tvOS, zorgen voor een naadloze ervaring op alle Apple devices en geven toegang tot baanbrekende diensten als de App Store, Apple Music, Apple Pay en iCloud. De ruim 100.000 medewerkers van Apple doen er alles aan om de beste producten ter wereld te maken en de wereld beter achter te laten dan hij was.

    1. Het display heeft ronde hoeken die de vorm van het stijlvolle design volgen. Deze hoeken vallen binnen een normale rechthoek. Wanneer gemeten als een standaard rechthoekige vorm, is het scherm diagonaal 6,06 inch (iPhone 13-Pro), 6,68 inch (iPhone 13 Pro Max), 6,06 inch (iPhone 13) of 5,42 inch (iPhone 13 mini). Het daadwerkelijke display is kleiner.
    2. iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 en iPhone 13 mini zijn spat-, water- en stofbestendig, zijn getest onder gecontroleerde laboratoriumomstandigheden en hebben een IP68-classificatie volgens IEC-norm 60529 (maximale diepte van 6 meter tot 30 minuten). Spat‑, water‑ en stofbestendigheid kunnen na verloop van tijd afnemen als gevolg van normale slijtage. Probeer een natte iPhone niet op te laden. Raadpleeg de handleiding voor instructies met betrekking tot reinigen en drogen. Vloeistofschade valt niet onder de garantie.
    3. De levensduur van de batterij is afhankelijk van het gebruik en vele andere factoren; werkelijke resultaten zullen variëren.
    4. De mogelijkheid om het scherptediepte-effect te bewerken is beschikbaar in iMovie voor macOS en Final Cut Pro en vereist macOS Monterey. Final CutPro is apart verkrijgbaar.
    5. Sommige features zijn mogelijk niet in alle regio’s of talen beschikbaar. Ga voor meer informatie over iOS15 naar apple.com/nl/ios/ios-15/features/.
    6. Elke aankoop van een iPhone 13 (PRODUCT)RED draagt rechtstreeks bij aan het Wereldfonds ter bestrijding van pandemieën zoals COVID-19 en aids.

    Contactpersonen voor de pers

    Apple Media Helpline

    media.nl@apple.com

    020 535 2728

    Kopieer tekst

  • Afbeeldingen in dit artikel

    Download alle afbeeldingen

  1. Het display heeft ronde hoeken die de vorm van het stijlvolle design volgen. Deze hoeken vallen binnen een normale rechthoek. Wanneer gemeten als een standaard rechthoekige vorm, is het scherm diagonaal 6,06 inch (iPhone 13-Pro), 6,68 inch (iPhone 13 Pro Max), 6,06 inch (iPhone 13) of 5,42 inch (iPhone 13 mini). Het daadwerkelijke display is kleiner.
  2. iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 en iPhone 13 mini zijn spat-, water- en stofbestendig, zijn getest onder gecontroleerde laboratoriumomstandigheden en hebben een IP68-classificatie volgens IEC-norm 60529 (maximale diepte van 6 meter tot 30 minuten). Spat‑, water‑ en stofbestendigheid kunnen na verloop van tijd afnemen als gevolg van normale slijtage. Probeer een natte iPhone niet op te laden. Raadpleeg de handleiding voor instructies met betrekking tot reinigen en drogen. Vloeistofschade valt niet onder de garantie.
  3. De levensduur van de batterij is afhankelijk van het gebruik en vele andere factoren; werkelijke resultaten zullen variëren.
  4. De mogelijkheid om het scherptediepte-effect te bewerken is beschikbaar in iMovie voor macOS en Final Cut Pro en vereist macOS Monterey. Final CutPro is apart verkrijgbaar.
  5. Sommige features zijn mogelijk niet in alle regio’s of talen beschikbaar. Ga voor meer informatie over iOS15 naar apple.com/nl/ios/ios-15/features/.
  6. Elke aankoop van een iPhone 13 (PRODUCT)RED draagt rechtstreeks bij aan het Wereldfonds ter bestrijding van pandemieën zoals COVID-19 en aids.

Contactpersonen voor de pers

Apple Media Helpline

media.nl@apple.com

020 535 2728

Apple komt met schitterende nieuwe groene kleuren voor de iPhone 13-modellen. (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanael Baumbach

Last Updated:

Views: 6115

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanael Baumbach

Birthday: 1998-12-02

Address: Apt. 829 751 Glover View, West Orlando, IN 22436

Phone: +901025288581

Job: Internal IT Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Motor sports, Flying, Skiing, Hooping, Lego building, Ice skating

Introduction: My name is Nathanael Baumbach, I am a fantastic, nice, victorious, brave, healthy, cute, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.