Atlas VPN Review – Is het veilig? (februari 2024) (2024)

Een eenvoudige maar effectieve VPN-service die de meeste gebruikers tevreden zal stellen

Beoordeeld door Jozua Stoner | Bijgewerkt 6 dagen geleden on

Atlas VPN Review – Is het veilig? (februari 2024) (1)

Algemene beoordeling

4.4/5

Open een rekening >

SNELLE FEITEN

Vergoedingen: $ 1.83- $ 10.99/maand

Beste voor: Gebruikers die op zoek zijn naar ongeblokkeerde, snelle streaming, zonder nadruk op privacy

Open een rekening >

Unite.AI streeft naar strenge redactionele normen. We kunnen een vergoeding ontvangen wanneer u op links klikt naar producten die we beoordelen. Bekijk dan onze affiliate openbaarmaking.

VPN-atlas is misschien niet de grootste naam in de sector, maar het bevat een paar belangrijke basisprincipes die het een aantrekkelijk aanbod maken voor de dagelijkse gebruiker.

Het bescheiden servernetwerk is nog steeds groot genoeg om aan de behoeften van de meesten te voldoen, terwijl het kan bogen op hoge snelheden en concurrerende kosten.

VOORDELEN

  • Gratis plan beschikbaar
  • Onbeperkte verbindingen
  • Goede prestatie

NADELEN

  • Twijfelachtige privacypraktijken
  • Bescheiden servernetwerk

Toegankelijkheid

4.8/5

Met een gratis te gebruiken variant van zijn betaalde service, wordt Atlas VPN direct toegankelijker dan de meeste andere. Ja, sommige bedrijven bieden gratis proefversies aan, maar de aantrekkingskracht van een gratis aanbod is ongetwijfeld groter.

Als we verder gaan met de abonnementsservice, profiteren gebruikers van een hoge mate van flexibiliteit. Hier kan Atlas VPN worden uitgevoerd op de volgende besturingssystemen.

  • Dakramen en raamkozijnen
  • MacOS
  • Android
  • iOS
  • Linux
  • Android TV
  • Fire TV-stick

Indrukwekkender is het feit dat Atlas VPN ervoor zorgt dat zijn service tegelijkertijd op een onbeperkt aantal apparaten kan worden uitgevoerd.

Op het gebied van streaming presteert Atlas VPN goed en biedt het de mogelijkheid om alle belangrijke services te deblokkeren, waaronder Netflix, Prime Video, Disney+, enz. Deze functie, die ooit een hit was onder VPN-platforms, is nu een must voor elke gerenommeerde VPN.

Ongeacht waar u zich bevindt of waar u uw verbinding wilt routeren, het servernetwerk van Atlas VPN zou goed moeten presteren. Hoewel het kleiner is dan de grote namen in de sector, is het nog steeds voldoende robuust om aan de behoeften van de gemiddelde gebruiker te voldoen, met meer dan 750 verspreid over 40 landen. Torrenting wordt ondersteund door het hele netwerk, zonder dat u hoeft te vertrouwen op speciale servers.

Veiligheids kenmerken

4.7/5

Een ander gebied waar Atlas VPN goed in is, zijn de beveiligingsfuncties. Het ondersteunt niet alleen nietjes zoals een adblocker en split-tunnelling, maar ook

  • SafeSwap – "toegang krijgen tot internet vanaf meerdere IP-adressen tegelijk"
  • Trackerblokkering – "stop trackers van derden om inzichten te verzamelen over uw online activiteiten"
  • MultiHop+ – “tunnel je verbinding via meerdere roterende VPN-locaties”
  • Veilig browsen "Deze functie helpt voorkomen dat trackers van derden inzichten verzamelen over uw online activiteiten."

    Datalekmonitor “all-in detectiemechanismen speuren het internet af om te onderzoeken of uw persoonlijke gegevens online zijn blootgesteld.”

Het belangrijkste is dat Atlas VPN een kill-schakelaar heeft ingebouwd om internetverbindingen te stoppen in het geval dat de VPN uitvalt, en AES-256-codering.

Privacy

3.7/5

Het enige belangrijke gebied waar Atlas VPN enige schroom kan veroorzaken, is de privacy.

Atlas VPN is gevestigd in de Verenigde Staten en bevindt zich in een land dat, hoewel niet het strengste, zeker niet het meest soepele is met betrekking tot privacywetten.

Atlas VPN stelt wel dat dit het geval is niet alle gegevens over zijn gebruikers loggen. Wat wel wordt bijgehouden, is een verscheidenheid aan andere informatie, waaronder, maar niet beperkt tot,

  • welk type apparaat wordt gebruikt om verbinding te maken
  • verspreide locatie
  • toeschrijvingsanalyses

Hoewel het beschikt over een eigen DNS-service en datalekmonitor, is algehele privacy zeker niet het middelpunt van Atlas VPN. Er zijn slechtere, maar er zijn ook veel betere.

Performance

4.4/5

Momenteel stelt Atlas VPN dat het zowel WireGuard- als IKEv2/IPSec-protocollen ondersteunt, zonder melding te maken van de populaire OpenVPN. Door het snelgroeiende WireGuard-protocol te ondersteunen, kunnen gebruikers van Atlas VPN indrukwekkende snelheden verwachten wanneer ze verbonden zijn met de service.

Hoewel verwacht mag worden dat een VPN-service uw verbinding enigszins vertraagt, zouden de verwachte snelheden nog steeds voldoende moeten zijn om normale activiteiten uit te voeren, zoals mediastreaming – wat de belangrijkste aantrekkingskracht is op een service zoals Atlas VPN.

Het enige geval waarin gebruikers verhoogde snelheden kunnen verwachten, is als ze in een regio wonen waar internetserviceproviders deelnemen aan beperking. In een dergelijk geval stelt een VPN de gebruiker mogelijk in staat om dergelijke tactieken te omzeilen door de indruk te wekken dat ze zich op een andere locatie bevinden.

Inkoop

4.7/5

Zoals de meeste VPN-providers, heeft Atlas VPN het kopen gemakkelijk gemaakt met een verscheidenheid aan abonnementen en betalingsmethoden.

Momenteel accepteert Atlas VPN,

  • Kredietkaarten
  • Google Pay
  • PayPal
  • Qiwi
  • Cryptocurrencies (Bitcoin, Ethereum, Ripple)

De huidige abonnementen variëren van $ 1.83 per maand bij een abonnement van 3 jaar tot $ 10.99 per maand.

Tussen de gratis variant en de maandelijkse tarieven van slechts $ 1.83/maand voor de betaalde service, is Atlas VPN een van de meest concurrerende opties op de markt vanuit het oogpunt van aankopen.

Opgemerkt moet worden dat de gratis variant datalimieten heeft, wat betekent dat hoewel het prima werkt om een ​​schijn van privacy te geven tijdens online browsen, het geen geschikte keuze is voor mensen die willen streamen. Het is echter de perfecte opstap om de service uit te proberen voordat u zich vastlegt en zich aanmeldt.

Conclusie

4.4/5

Hoewel het een aantal van de toonaangevende VPN-aanbiedingen in aanvullende functies kan achtervolgen, verandert dit snel naarmate Atlas zijn service verder uitwerkt.

Voor nu, als alles wat u zoekt een VPN-service is die streamingplatforms deblokkeert en snelle downloads biedt, moet u Atlas VPN serieus overwegen.

Klik hier om Atlas VPN te bezoeken.

Atlas VPN Review – Is het veilig? (februari 2024) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Clemencia Bogisich Ret

Last Updated:

Views: 5901

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Clemencia Bogisich Ret

Birthday: 2001-07-17

Address: Suite 794 53887 Geri Spring, West Cristentown, KY 54855

Phone: +5934435460663

Job: Central Hospitality Director

Hobby: Yoga, Electronics, Rafting, Lockpicking, Inline skating, Puzzles, scrapbook

Introduction: My name is Clemencia Bogisich Ret, I am a super, outstanding, graceful, friendly, vast, comfortable, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.