De beste selfie sticks van 2022 voor perfecte selfies in Nederland (2024)

De beste selfie sticks van 2022 voor perfecte selfies in Nederland (1)

Heb je je afgevraagd wat de beste selfie stick is om te kopen? Er zijn veel selfie sticks op de markt met een scala aan functies.

Verschillende soorten selfie sticks werken op verschillende manieren. Sommige bieden Bluetooth-sluiter afstandsbedieningen, terwijl andere kunnen worden beheerd via een app voor mobiele telefoons. Mogelijk hebt u ook extra accessoires nodig om de selfie-ervaring handiger te maken met sommige selfie sticks. Het vinden van degene die het beste werkt voor u en uw apparaat kan lastig zijn.

Daarom hebben we de beste selfie sticks samengesteld voor je iPhones, Android-smartphones en voor actiecamera’s.

Beste selfie sticks voor GoPro-actiecamera’s

Hou van de sensatie van snowboarden of wil gewoon de wilde natuur in al zijn glorie vastleggen, deze selfie sticks helpen je alle actie vast te leggen.

Koolstofvezel selfie stick voor actiecamera’s voor brede scènes

De beste selfie sticks van 2022 voor perfecte selfies in Nederland (2)

Je kunt de koolstofvezel selfie stick gebruiken voor actiecamera’s met je GoPro, Insta360 One X / R of DJI Osmo Action en het plezier vastleggen. Deze lichtgewicht stick is gemaakt van hoogwaardig koolstofvezelmateriaal dat een grote duurzaamheid biedt.

De lange selfie stick kan worden aangepast tussen lengtes van 59 cm en 3 m, zodat u brede scènes kunt vastleggen. De 1/4″-standaardschroef is compatibel met een breed scala aan camera’s en accessoires. Haal het meeste uit je buitenavonturen in alle weersomstandigheden met deze selfie stick.

Kenmerken die deze selfie stick een goede keuze maken:

  • Met de vier uitschuivende delen kunt u de stoklengte verlengen tot 300 cm.
  • De standaard 1/4″ schroef is compatibel met een reeks camera’s en accessoires.
  • Het lichtgewicht ontwerp en de duurzame constructie maken het een geweldige keuze voor buiten.
  • Het is zeer draagbaar en kan in alle weersomstandigheden worden gebruikt.

GoPro Hero & Actiecamera’s Selfie Stick om in de actie te komen

De beste selfie sticks van 2022 voor perfecte selfies in Nederland (3)

De is een complete kit om het meeste uit je GoPro camera’s te halen. Het wordt geleverd met een zachte rubberen handgreep en heeft een roestvrije metalen behuizing waarmee u kunt genieten van het vastleggen van scènes in alle weersomstandigheden.

Naast het duurzame ontwerp heeft deze selfie stick ook een polsbandje zodat hij altijd voor jou toegankelijk is. U kunt ook de afneembare karabijnhaak gebruiken om uw belangrijke items binnen handbereik te houden of om deze aan uw rugzak te bevestigen.

Kenmerken die deze selfie stick een goede keuze maken:

  • De duurzame constructie en het doordachte ontwerp maken het een van de beste selfie sticks voor GoPro-camera’s.
  • De selfie stick zakt in elkaar tot een lengte van 18cm en strekt zich in 6 secties uit tot een lengte van 80cm.
  • Het wordt geleverd met een handige houder voor de GoPro Hero-afstandsbediening voor vereenvoudigd fotograferen en opnemen.
  • De handriem en afneembare karabijnhaak maken het gemakkelijk om mee te nemen.

Goedkope Selfie Sticks voor mensen met een beperkt budget

In de selfiewereld heb je een goede selfie stick nodig om die mooie kiekjes te krijgen. Volg onze selfiegids en kies een van deze briljante selfie sticks om al die harten te verzamelen.

Huawei CF15R Pro Bluetooth Selfie Stick & Statief Standaard voor Groepsfoto’s

De beste selfie sticks van 2022 voor perfecte selfies in Nederland (4)

Het veelzijdige ontwerp van de originele Huawei CF15R Pro Bluetooth selfie stick en standaard helpt je al je herinneringen vast te leggen. Deze selfie stick wordt geleverd met een Bluetooth-afstandsbediening zodat je in alle groepsfoto’s kunt zijn.

Met het 2-in-1-ontwerp kun je hem gebruiken als een selfie stick die perfect is om te vloggen en je telefoons in een stabiele positie met het statief te zetten. En met de verstelbare 4-punts smartphoneklem kunt u uw telefoons vrij 360 graden draaien.

Kenmerken die deze selfie stick een goede keuze maken:

  • Deze Huawei selfie stick is compatibel met smartphones met breedtes tussen de 56mm en 85mm.
  • Het werkt geweldig met smartphones met Huawei EMUI 10.0, HarmonyOS 2.0 en iOS 10.0 of hoger.
  • Het wordt geleverd met 5 uitschuifbare secties om u een maximale verlengde lengte van 640 mm te geven.
  • De lichtgewicht behuizing van aluminiumlegering is voorzien van een antislip rubberen pad op de statiefpoten voor stabiele ondersteuning op verschillende oppervlakken.

K22-D multifunctionele selfie stick en standaard om de scène te verlichten

De beste selfie sticks van 2022 voor perfecte selfies in Nederland (5)

De K22-D multifunctionele selfie stick en statief wordt geleverd met dubbele LED-verlichting, waardoor het de beste selfie stick is voor TikTok-video’s, vloggen en meer. Het geïntegreerde statief geeft je een geweldige stabiliteit, zodat je niet langer te maken hebt met wankele foto’s of video’s.

De K22-D selfie stick wordt geleverd met een Bluetooth-afstandsbediening waarmee je binnen een bereik van 10 meter kunt vastleggen. De duurzame aluminiumlegering buis strekt zich uit tot 970 mm en heeft een intrekbaar ontwerp dat het zeer draagbaar maakt.

Kenmerken die deze selfie stick een goede keuze maken:

  • Dankzij de dubbele LED-verlichting is dit de beste selfie stick om te vloggen en geweldige selfies te maken onder alle lichtomstandigheden.
  • Het werkt perfect met smartphones met Android 4.44 of hoger en iOS 4.2 of hoger.
  • Laad hem in slechts 30 minuten op en klaar met de meegeleverde oplaadkabel.
  • Maak foto’s en video’s in verticale en horizontale modus met zijn opvouwbare klem met vrije rotatie van 360 graden.

Beste selfie sticks voor op reis

Pak licht in met deze selfie sticks! Op reis heb je een selfie stick nodig die compact en licht van gewicht is. Deze selfie sticks helpen je om meer herinneringen te maken tijdens je reizen.

Baseus Traveller Bluetooth Statief Selfie Stick voor onvergetelijke reizen

De beste selfie sticks van 2022 voor perfecte selfies in Nederland (6)

Leg je trekkingpad of een schilderachtig uitzicht op het meer vast met de Baseus Traveller Bluetooth statief en selfie stick. Het wordt geleverd met een achtdelige telescopische arm die zich uitstrekt tot een lengte van 80,5 cm. Bovendien heeft het ook een geïntegreerd statief om een stabiele videografie-ervaring te creëren.

Dankzij de sluiterafstandsbediening maak je altijd deel uit van de groepsfoto’s en ben je niet alleen degene die ze maakt. De draaibare en opvouwbare telefoonhouder biedt extra flexibiliteit bij het creëren van de juiste hoeken voor elke klik.

Kenmerken die deze selfie stick een goede keuze maken:

  • Het maakt verbinding met uw apparaat via Bluetooth 4.2 met een laag verbruik en heeft een ingebouwde batterij in de afstandsbediening.
  • De statiefpoten zijn geïntegreerd met een antislipvoet voor uitstekende stabiliteit die perfect is voor live streaming en meer.
  • De 360 graden draaibare en 180 graden opvouwbare beugel houdt uw telefoon stevig op zijn plaats en maakt eenvoudige aanpassing mogelijk.
  • Deze selfie stick werkt prima met smartphones met een breedte tussen de 56mm en 88mm.

Baseus Mini Bluetooth Opvouwbare Selfie Stick, Slank en Stijlvol

De beste selfie sticks van 2022 voor perfecte selfies in Nederland (7)

Het elegante ontwerp van de Baseus Mini Bluetooth opvouwbare selfie stick is slechts een van de topfuncties. Het heeft een gevouwen lengte van 150mm en wordt geleverd met een zevendelig telescopisch ontwerp met een maximale lengte van 675mm.

Dankzij Bluetooth 4.2 ervaar je een snelle verbinding en een one-key shoot-functie, zodat je die grappige momenten niet mist. De mini selfie stick is gemaakt van een combinatie van rvs, ABS en PC materialen die zeer duurzaam zijn.

Kenmerken die deze selfie stick een goede keuze maken:

  • De Baseus selfie stick vouwt zich op tot een compacte cilinder die je zo in je rugzak kunt stoppen.
  • Met de ingebouwde batterij kunt u tot 10.000 keer burst-foto’s maken.
  • De selfie stick is compatibel met smartphones van 60mm tot 85mm breed.
  • Leg vast vanuit verschillende hoeken met zijn 180 graden draaibare verstelbare arm.

selfie sticks in zakformaat voor iPhones en Androids

Wees altijd selfie-ready met deze selfie sticks in zakformaat. Hun duurzame ontwerp en hoogwaardige afwerkingen kunnen alle actie aan.

Samsung Bluetooth Selfie Stick & standaard, een lichtgewicht keuze

De beste selfie sticks van 2022 voor perfecte selfies in Nederland (8)

De is gemaakt van aluminiumlegering om een duurzame, lichtgewicht selfie stick te creëren die je overal mee naartoe kunt nemen. Het wordt ook geleverd met een Bluetooth-afstandsbediening waarmee je de opname kunt instellen en er ook in kunt zitten.

De houder van de mobiele telefoon houdt uw telefoon stevig vast zonder te veel van het scherm te belemmeren. Bovendien kunt u met de houder eenvoudig schakelen tussen portret- en landschapsmodi. Deze lichtgewicht en compacte gadget is een must-have voor onderweg.

Kenmerken die deze selfie stick een goede keuze maken:

  • De afstandsbediening wordt magnetisch aan de selfie stick bevestigd, zodat je hem kunt gebruiken zoals je hem nodig hebt.
  • De opgevouwen lengte van de selfie stick is 20,7 cm en hij weegt slechts 142 g.
  • Met de telescopische arm kun je geweldige groepsselfies maken.
  • Het geïntegreerde statief zorgt voor een stabiele opstelling op de meeste oppervlakken.

H611 universele uitschuifbare selfie stick voor al uw selfiebehoeften

De beste selfie sticks van 2022 voor perfecte selfies in Nederland (9)

Koop de H611 universele uitschuifbare selfie stick en begin met het maken van je foto’s. De veilige siliconen handgreep zorgt ervoor dat je een goede grip hebt op het handvat terwijl je je foto’s maakt. De arm strekt zich uit tot een lengte van 80cm voor een bredere hoek.

Naast smartphones kun je het ook gebruiken met je GoPro’s. Deze selfie stick wordt geleverd met een handig handbandje, zodat je hem altijd bij je kunt houden. Bovendien maakt de Bluetooth-sluiter het maken van groepsfoto’s met het statief eenvoudig.

Kenmerken die deze selfie stick een goede keuze maken:

  • De selfie stick wordt geleverd met een externe camerasluiter en een houder voor afstandsbediening.
  • Het wordt geleverd met extra accessoires zoals een statief, karabijnhaak en handriem.
  • Het is gemaakt van een duurzame en lichtgewicht aluminiumlegering waardoor het extreem gemakkelijk mee te nemen is.
  • De selfie stick is compatibel met Android 4.0 of hoger en iOS 5.0 of hoger, evenals GoPro-camera’s en apparaten binnen de opgegeven afmetingen.

Beste selfie sticks met statief

Op moeilijk terrein of in je YouTube-opnameruimte zorgen deze statieven in combinatie met selfie sticks voor stabiliteit, zodat je gefocust kunt blijven en er goed uitziet.

Xiaomi Mi Selfie Stick Statief met Anti-Slip Ontwerp

De beste selfie sticks van 2022 voor perfecte selfies in Nederland (10)

Stabiliseer je foto’s, of je nu commercieel fotografeert of je klaarmaakt voor je Instagram-rollen met het Xiaomi Mi selfie stick-statief. Het wordt geleverd met een roterend gewricht en verstelbare arm, zodat u de juiste hoek kunt krijgen.

De antislipmaterialen onder de statiefpoten beschermen tegen onbedoeld uitglijden terwijl uw drukknopen worden gestabiliseerd. Wanneer je het nodig hebt, zorgt het voor een uitstekende selfie stick met zijn rekbare arm. Het wordt ook geleverd met een Bluetooth-sluiterknop.

Kenmerken die deze selfie stick een goede keuze maken:

  • De Xiaomi Mi selfie stick is compatibel met Android 4.2+ en iOS 5.0+ systemen.
  • De telefoonhouderklem is geschikt voor smartphones van breedtes van 56 mm tot 89 mm.
  • De Bluetooth-sluiterknop kan worden verwijderd en effectief als afstandsbediening worden gebruikt.
  • Dankzij het antislipontwerp en de uitschuifbare arm kunt u stabiele video’s en foto’s maken.

S610W Spigen Bluetooth Gimbal voor de Action Shots

De beste selfie sticks van 2022 voor perfecte selfies in Nederland (11)

Je zult de S610W Spigen Bluetooth-gimbal een aanwinst vinden bij het maken van video’s van jezelf snowboarden of wandelen. Deze gimbal is voorzien van een ingebouwde dubbele gyroscoop die een geweldige stabilisatie biedt.

Het wordt ook geleverd met een geïntegreerd statief en dient als een geweldige selfie stick. De lichtgewicht aluminium constructie voegt geen onnodige bulk toe. Voor degenen die graag hun adrenaline-avonturen vastleggen, is de Spigen S610W een must-have gadget.

Kenmerken die deze selfie stick een goede keuze maken:

  • De S610WS610W van Spigen wordt geleverd met een draagtas om alle accessoires op één plek te bewaren.
  • Het wordt geleverd met een BLDC Gen 2.0-motor, waardoor het gebruik ervan een aangename ervaring is.
  • Deze gimbal werkt geweldig met iOS- en Android-smartphones met een schermgrootte van maximaal 6,5 “.
  • Het 3-in-1 ontwerp maakt het een uitstekende keuze voor reizigers en backpackers.

Welke Selfie Stick is de beste?

Misschien ben je nog steeds nieuwsgierig naar welke functies je moet zoeken bij het kopen van een selfie stick. Hier zijn een paar tips om u te helpen uw keuze af te ronden.

  • Wanneer u er een selecteert voor uw iPhone of andere smartphones, moet u ervoor zorgen dat de telefoonhouder gemakkelijk geschikt is voor het formaat.
  • Afgezien van het ondersteunen van de breedte van de telefoon, moet de houder de telefoon ook veilig kunnen vasthouden zonder krassen of andere schade te veroorzaken.
  • Als u selfie sticks of statieven wilt gebruiken voor uw digitale camera’s en DSLR-camera’s, zorg er dan voor dat deze de vereiste montageaccessoires heeft en het gewicht van uw apparaat kan dragen.
  • Het uitschuifmechanisme verschilt met verschillende merken. Sommige monopod selfie sticks gebruiken eenvoudige mechanismen, terwijl andere Bluetooth-selfie sticks lossere extensie- en vergrendelingssystemen hebben.
  • selfie sticks kunnen al dan niet worden geleverd met sluiterknoppen of afstandsbedieningen. Een selfie stick die wordt geleverd met een externe sluiter of smartphone-app op afstand kan handsfree gebruik mogelijk maken.
  • Je kunt ook op zoek gaan naar selfie sticks met extra functies zoals spiegelbevestigingen en LED-lampjes.

Met de juiste tools hoef je alleen maar onze smartphonefotografie tips en trucs voor perfecte foto’s te volgen!

Maak je klaar voor een selfie

We hopen dat onze lijst met beste selfie sticks u heeft geholpen bij het vinden van uw volgende investering in het verbeteren van uw fotografie en videografie.

Er zijn veel merken zoals de MPow-selfie stick en soorten zoals onzichtbare selfie sticks die je ervaring verbeteren tijdens het maken van foto’s en video’s. Je kunt meer te weten komen over selfie sticks door contact met ons op te nemen.

Misschien houdt u ook van onze brede collectie camera-accessoires en gadgets om uw volgende reis onvergetelijk te maken!

De beste selfie sticks van 2022 voor perfecte selfies in Nederland (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Chrissy Homenick

Last Updated:

Views: 6235

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Chrissy Homenick

Birthday: 2001-10-22

Address: 611 Kuhn Oval, Feltonbury, NY 02783-3818

Phone: +96619177651654

Job: Mining Representative

Hobby: amateur radio, Sculling, Knife making, Gardening, Watching movies, Gunsmithing, Video gaming

Introduction: My name is Chrissy Homenick, I am a tender, funny, determined, tender, glorious, fancy, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.