Prechod z Androidu na iPhone alebo iPad - Apple Support (SK) (2024)

Ste pripravený prejsť na systém iOS? Stiahnite si apku Prechod na iOS, ktorá vám pomôže sprechodom zo zariadenia sAndroidom na nový iPhone, iPad alebo iPod touch.

Ak nemôžete použiť Google Play Store, prečítajte si, ako si stiahnuť apku Prechod na iOS.

Skôr než začnete

  • Skontrolujte, či je na zariadení sAndroidom zapnuté rozhranie Wi‑Fi.

  • Pripojte nové zariadenie so systémom iOS azariadenie sAndroidom ku zdroju napájania.

  • Uistite sa, že sa presúvaný obsah (vrátane obsahu uloženého na externej karte Micro SD) zmestí do nového zariadenia so systémom iOS.

  • Ak chcete preniesť záložky prehliadača Chrome, vzariadení sAndroidom aktualizujte prehliadač Chrome na najnovšiu verziu.

Prechod z Androidu na iPhone alebo iPad - Apple Support (SK) (1)

Vykonajte prvé kroky na zariadení Apple

Zapnite nové zariadenie Apple aumiestnite ho do blízkosti zariadenia sAndroidom.

Na zariadení Apple postupujte podľa pokynov na nastavenie, ktoré sa zobrazia na obrazovke.

Na obrazovke Rýchly štart klepnite naNastaviť bez iného zariadenia [Apple] apotom postupujte podľa pokynov na obrazovke. Môže sa zobraziť výzva na aktiváciu eSIM karty.

Prechod z Androidu na iPhone alebo iPad - Apple Support (SK) (2)

Klepnite na položku Migrovať dáta zAndroidu

Vyhľadajte obrazovku Prenos vašich apiek adát. Potom klepnite na položku ZAndroidu. (Ak ste už nastavenie dokončili, musítezariadenie so systémom iOS vymazať Ak zariadenie nechcete vymazať,preneste obsah manuálne.)

Prechod z Androidu na iPhone alebo iPad - Apple Support (SK) (3)

Otvorte apku Prechod na iOS anastavte ju

Na zariadení sAndroidom otvorte apku Prechod na iOS. Ak apku Prechod na iOS nemáte, môžete klepnúť na tlačidlo QR kódu na novom zariadení so systémom iOS anaskenovaním QR kódu pomocou kamery na zariadení sAndroidom otvoriť Google Play Store.

Ak chcete začať používať apku Prechod na iOS, postupujte takto:

  • Klepnite na Pokračovať.

  • Prečítajte si zmluvné podmienky, ktoré sa zobrazia, apokračujte klepnutím na Súhlasím.

  • Klepnutím na Automaticky odosielať alebo Neodosielať vyberte, ako chcete zdieľať údaje apky so spoločnosťou Apple.

  • Klepnite na Pokračovať avprípade potreby povoľte prístup kpolohe.

  • Klepnite na Pokračovať avprípade potreby povoľte možnosť posielať hlásenia.

Počkajte na kód

Na obrazovke zariadenia so systémom iOS klepnite na Pokračovať, keď sa zobrazí obrazovka Migrovať zAndroidu. Počkajte na zobrazenie 10-miestneho alebo 6-miestneho kódu. Ak sa na zariadení sAndroidom zobrazí upozornenie na pomalé pripojenie na internet, môžete ho ignorovať.

Prechod z Androidu na iPhone alebo iPad - Apple Support (SK) (4)

Použite kód

Zadajte kód na zariadení sAndroidom.

Pripojte sa kdočasnej Wi-Fi sieti

Zariadenie so systémom iOS vytvorí dočasnú Wi-Fi sieť. Keď sa zobrazí výzva, klepnutím na Pripojiť na zariadení sAndroidom sa pripojte kdanej sieti. Potom počkajte na zobrazenie obrazovky Prenos dát.

Vyberte obsah apočkajte

Na zariadení sAndroidom vyberte obsah, ktorý chcete preniesť, aklepnite na Pokračovať. Potom nechajte obidve zariadenia pracovať (aj keby zariadenie sAndroidom indikovalo, že proces sa dokončil) apočkajte, kým indikátor priebehu na zariadení so systémom iOS nedôjde do konca. Nechajte zariadenia blízko seba apripojené ku zdroju napájania, kým sa prenos nedokončí. Vzávislosti od veľkosti presúvaného obsahu môže prenos istý čas trvať.

Prenášajú sa tieto položky: kontakty, história správ, fotky avideá zkamier, fotoalbumy, súbory apriečinky, nastavenia prístupnosti, nastavenia displeja, webové záložky, e-mailové účty, správy amédiá služby WhatsApp akalendáre. Okrem toho sa prenesú aj niektoré bezplatné apky, ktoré sú dostupné vobchode Google Play aj vApp Store. Všetky bezplatné apky dostupné voboch obchodoch si môžete stiahnuť po dokončení prenosu zApp Storu.

Preneste si telefónne číslo aSIM alebo eSIM kartu

Keď prechádzate zo zariadenia sAndroidom, môžete si aktivovať telefónne číslo aSIM kartu alebo eSIM kartu Na dokončenie tejto aktivácie môžete byť presmerovaný na webovú lokalitu vášho operátora.

Nastavte zariadenie so systémom iOS

Po dokončení spracovania (podľa indikátora priebehu) na zariadení so systémom iOS klepnite na zariadení sAndroidom na Hotovo. Potom na zariadení so systémom iOS klepnite na položku Pokračovať apodľa krokov na obrazovke dokončite jeho nastavenie.

Dokončenie

Uistite sa, že sa preniesol všetok váš obsah. Hudbu, knihy aPDF súbory je potrebné preniesť manuálne.

Potrebujete apky, ktoré ste mali na zariadení sAndroidom? prejdite do App Storu Na zariadení so systémom iOS astiahnite si ich.

Ak potrebujete pomoc sprenosom

  • Zariadenia nepoužívajte, kým sa prenos nedokončí. Napríklad na zariadení sAndroidom by apka Prechod na iOS mala celý čas zostať zobrazená na obrazovke. Ak pred dokončením prenosu začnete na zariadení sAndroidom používať inú apku alebo vám niekto zavolá, obsah sa neprenesie.

  • Na zariadení sAndroidom vypnite apky alebo nastavenia, ktoré môžu ovplyvňovať pripojenie kWi-Fi sieti, napríklad Sprint Connections Optimizer alebo Smart Network Switch. Potom vNastaveniach nájdite sekciu Wi-Fi, podržte prst na každej známej sieti aodstráňte ju. Potom skúste prenos zopakovať.

  • Reštartujte obidve zariadenia askúste to znova.

  • Na zariadení sAndroidom vypnite pripojenie kmobilnej dátovej sieti. Potom skúste prenos zopakovať.

Ak potrebujete pomoc po prenose

  • Získajte pomoc, ak sa nemôžete prihlásiť do Správ alebo ak Správy po prenose obsahu nefungujú podľa očakávania.

  • Ak sa na novom zariadení so systémom iOS nezobrazujú apky zo zariadenia sAndroidom,vyhľadajte astiahnite ich vApp Store na novom zariadení.

  • Môže sa stať, že sa prenesie len časť obsahu ana zariadení so systémom iOS už nie je dostatok miesta alebo zariadenie so systémom iOS vyzerá ako plné, aj keď sa prenos nedokončil. Ak sa stretnete stýmto problémom, vymažte zariadenie so systémom iOS Uistite sa, že veľkosť obsahu vsystéme Android neprekračuje veľkosť dostupného miesta na zariadení so systémom iOS. Skontrolujte si úložný priestor viPhone alebo iPade.

Informácie o produktoch, ktoré nevyrába spoločnosť Apple, alebo nezávislých webových stránkach, ktoré nekontroluje ani netestuje spoločnosť Apple, sa poskytujú bez akéhokoľvek odporúčania či podpory. Spoločnosť Apple nenesie žiadnu zodpovednosť v súvislosti s výberom, výkonom alebo používaním webových stránok alebo produktov tretích strán. Spoločnosť Apple neposkytuje žiadne vyhlásenia týkajúce sa presnosti či spoľahlivosti webových stránok tretích strán. Ak chcete získať ďalšie informácie, obráťte sa na dodávateľa.

Dátum zverejnenia:

Prechod z Androidu na iPhone alebo iPad - Apple Support (SK) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fredrick Kertzmann

Last Updated:

Views: 6189

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fredrick Kertzmann

Birthday: 2000-04-29

Address: Apt. 203 613 Huels Gateway, Ralphtown, LA 40204

Phone: +2135150832870

Job: Regional Design Producer

Hobby: Nordic skating, Lacemaking, Mountain biking, Rowing, Gardening, Water sports, role-playing games

Introduction: My name is Fredrick Kertzmann, I am a gleaming, encouraging, inexpensive, thankful, tender, quaint, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.